2022 yılında neler yapacağım

Her şeyi kafama takmayacağım. Çok düşünüp uykularımı kaçırmayacağım inşallah daha refleks olmaya çalışacağım. Ayağıma dolanan mı oldu tekmeyi vurup atacağım, ip mi dolaştı çözmeye uğraşmayıp inceldiği yerden koparacağım. 

Çok kıymetli Vazom mu kırıldı, çatladı yapıştırmaya uğraşmayacağım. İyice kırıp stres atıp nazar çıktı diye sevinip çöpe atacağım. Yemek mi yandı, dibi mi tuttu tencereyi yıkamaya değil fırlatıp komple çöpe atacağım. Yanan yemek olsun canım yanmasın diyeceğim. Dışarıdan yemek siparişi verip ohhh iyi ki yandı deyip keyif yapacağım. Sabah canım kahvaltı hazırlamak istemedi mi arkadaşlarımı toplayıp serpme kahvaltıya gideceğim. Çarçabuk yapıp kalkayım değil, peynir zeytini sohbet ile keyifle 3-4 saatte aheste kahvaltı faslına dönüştüreceğim. 

Birisine bir şeyi bir kez söyleyeceğim, anladı anlamadı anladığı kadarı yeter ona deyip kendimi yorup helak etmeyeceğim. Giyilmeyen giysileri, kullanılmayan eşyaları dağıtmaya devam edip dolaplarımı boşaltacağım. Eşyalar gibi hayatımda da temizliklere devam edip insanları eleyip haset- kıskanç- dedikoducu kişilere yol vermeye devam edeceğim. Enerjimi düşüren sürekli negatiflik saçan her şeye olumsuz bakan sorunlu problemli kişileri fazlalıkları yaşam alanımda hayatımda tutmayacağım. Zararlı ne varsa bitsin gitsin diye sileceğim.  

İçsel temizlik evsel temizlik evrensel temizlik radikal kararlar ohh ne faydalı yararlılar. 

40'dan sonra değil Farkından sonra başlar hayat aha da ben şimdi bu noktadayım. 2022 de bunu yapacağım, yapmaya çalışacağım. Aklımın bilmediğini yüreğimin bildiği ile yer değiştireceğim, ona bırakacağım. Haklı olmaktansa mutlu olmayı seçeceğim. Hayatı ciddiye almak yerine 5 dakika sonrasına sağ kalma garantimiz yok bilinci ile güzel anılar anlar biriktireceğim içimdeki çocuğu hiç öldürmeden gerekirse çocukça çılgınca renga renk yaşayacağım. Gün içindeki küçücük şeylerin gün sonunda kocaman mutluluğa dönüşmesi için şen şakrak yaşayacağım. Her yarayı saran zaman değil sevgidir be dostlar. Etrafımızdaki herkes bir gülücüğümüzü hak etmeli. Hiç kimse mükemmel değil ki biz de değiliz hatalarımızı da bağışlayalım. 

Zamanımız az, yapacak işlerimiz çok 2022 de neler neler var aklımda. Yapalım, yapmaya çalışalım yaşayalım coşalım. Gel 2022 seni ıskalamadan yaşayacağım.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner97

banner82

banner83