25 saniyede marketi soydu

Market sahibinin 25 saniye dükkandan ayrılarak yan dükkana çay almaya gitmesini fırsat bilen hırsız, kasadan 450 TL’yi çalararak kaçtı.

25 saniyede marketi soydu
Olay, Kepez ilçesi Kanal Mahallesi’ndeki bir markette saat 09.30 sıralarında meydana geldi. 15 yaşlarındaki bir çocuk, ilk önce marketten şişe su satın alarak keşif yaptı. Ardından market yakınlarında beklemeye başlayan zanlı, dükkan sahibi Mesut Karademir’in yan dükkana çay almaya gittiğini görünce harekete geçti. Markete giren hırsız, çevreyi kolaçan edip saniyeler içinde kasadaki kağıt paraları alarak hızla uzaklaştı. Markete geri dönen Karademir, kapalı bıraktığı kasanın açık olduğunu ve içindeki paraların eksildiğini gördü. Kardeşi ve oğluna durumu anlatan Karademir, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Soyulduğunu anlayan market sahibi olayı polise bildirdi. Marketin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Market sahibi Karademir, hırsızın olaydan 10 dakika önce para verip su aldığını anlatarak, “Ben yan dükkanımıza çay almaya çıktım. Orada 25 saniye kadar oyalandım. Bu esnada içeri giren çocuk hırsız kasayı boşaltmış. 450 TL’yi götürmüş. İhtimalen ilk geldiğinde kasadaki parayı gördü ve hazırlıklı geldi. Büyük paralarda vardı ama oraya ulaşamamış. Günlük hasılatımız gidebilirdi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83