4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İlimizde ve farklı İllerde bankalardan para çeken ve Tapu Müdürlüklerinde alım satım işlemi yapan vatandaşları Banka veya Tapu Müdürlükleri içerisinde takip ederek, bu şekilde vatandaşlara ait araçları belirleyen ve bu araçlardan hırsızlık yapan şahıslar yakalandı.

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İlimizin de aralarında bulunduğu Karaman, Ankara, Afyonkarahisar, Adapazarı, Denizli, Osmaniye, Adana ve Mersin illerinde bankadan para çeken ve Tapu Müdürlüklerinde işlem yapan vatandaşlara ait araçları park haline geçene kadar takip ederek fırsatını bulduklarında araçların lastiklerini kesmek ve camlarını kırmak suretiyle otolardan hırsızlık yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda şüpheli şahısların kullanmış oldukları aracın 27 Ocak günü akşam saatlerinde ilimize giriş yaptığı MOBESE kameralarından belirlendi.

banner111
Dün sabah saatlerinde şüphelilerin kullanmış oldukları aracın MOBESE kameralarından Burdur istikametine gittiği bilgisi alınması üzerine araç, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce takibe alındı. Korkuteli istikametine giden araç, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin ilçe sınırında yaptıkları operasyonla durduruldu. Araç içerisinde bulunan A.K.- T. G.- E.T- ve F.T isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan incelemeler sonucunda şüpheli şahısların ülke genelinde son bir yıl içerisinde toplam 700.000 TL.(Yediyüzbintürklirası) paranın çalınması olaylarını gerçekleştirdikleri, sahte kimlik kartları ve sürücü belgeleri kullandıkları, birçok suçtan da arama kayıtlarının bulunduğu tespit edildi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83