6 AYLIK BEBEĞİN HURDA ARACINDAKİ DRAMI

Annesi hurda kağıt toplayan 6 aylık Ozan bebek, hurda kamyonetin kırık koltuğunun önünde yağmura ve soğuk havaya direniyor. Minik bebeğin tehlikeli yolculuğu Jandarma ekiplerine yakalandı.

6 AYLIK BEBEĞİN HURDA ARACINDAKİ DRAMI

 Alanya’nın Avsallar bölgesinde hurdacılık yapan Ayşe K., 6 aylık bebeğini de araçta taşıyor. Ancak bebeğin yeri ne puset ne de arka koltuk. Minik Ozan ön koltuğun altında serilen battaniye üzerinde yolculuk ettiriliyor. Eşinin askerde olması nedeniyle tek başına çalışan Ayşe K., yanına erkek kardeşini de alarak hurda bir kamyonetle hurda kağıt toplamaya çıktı. İddiaya göre, Avsallar bölgesinde bir dükkanın önündeki malzemeleri araçlarına yükleyen Ayşe K. ve kardeşi, dükkan sahibinin durumu jandarmaya ihbar etmesinin ardından araç bölgeden uzaklaşmadan jandarma ekiplerince durduruldu.

banner111
Kimlik kontrolü yapmak isteyen jandarma ekipleri henüz 6 aylık olduğunu öğrendikleri Ozan K.ı aracın şoför mahallinde koltuğun önünde yerde yatar vaziyette buldu. Havanın yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen incecik bir kazakla her şeyden habersiz öylece yatan bebeğin durumu yürek sızlattı. Anne Ayşe K.ın ismi öğrenilemeyen kardeşine, ehliyetsiz araç kullanmaktan hakkında işlem yapılarak ceza kesildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83