Acı kazada kaybettiğimiz genç toprağa verildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dalları keserken ağaç kesme motorunun üzerine düşerek hayatını kaybeden işitme engelli eski sporcu Mehmet Öz gözyaşları arasında toprağa verildi.

Acı kazada kaybettiğimiz genç toprağa verildi
Tepeköy Mahallesi Karaölü mevkiinde dün zeytin bahçesinde ağaç motoruyla dalları kesmeye çalışırken ayağının kayması sonucu elindeki kesme motorunun üzerine düşerek hayatını kaybeden 26 yaşındaki işitme engelli Mehmet Öz’ün cenazesi, Jandarma Olay yeri inceleme ekibinin incelemelerinin ardından otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mehmet Öz'ün cenazesi Manavgat Tepeköy Mahallesi mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

29 Ekim'de evlenmişti

İşitme Engelliler Süper Ligi 2017-2018 sezonu şampiyonu Manavgat Belediyespor Voleybol takımı oyuncusu ve yöneticisi olan Mehmet Öz, 29 Ekim Pazar günü Manavgat’ta kendisi gibi işitme engelli Kübra Yılmaz ile yaşamını dünya evine girdi. Gelinlik ve damatlıkla Antalya’da İşitme Engelli Milli Takımının İngiltere ile oynadığı Avrupa Şampiyonası eleme grubu müsabakasına giden çift, maç öncesinde tribünleri selamlayarak maçı şeref tribününde izlemişti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83