Acı son! Talihsiz kadını ölüm Gazipaşa-Alanya dolmuşunda yakaladı

Gazipaşa’dan Alanya’daki kızının yanına gitmek isteyen 65 yaşındaki Fatma Aman, dolmuşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Acı son! Talihsiz kadını ölüm Gazipaşa-Alanya dolmuşunda yakaladı

banner111

Olay pazar günü 19.30 sıralarında Gazipaşa’dan Alanya’ya gitmekte olan dolmuşta meydana geldi. Gazipaşa'nın Yenigüney Mahallesi’nde yaşayan Fatma Aman (65), Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde yaşayan kızının yanına gitmek için yola çıktı. Gazipaşa'dan dolmuşa bindiği sırada şoförle sohbet eden Fatma Aman, Konaklı’da yaşayan kızının yanına gittiği, damadının onu Alanya’da karşılayacağını söyledi. Alanya'nın Hacet Mahallesi'ndeki son durağa gelince kadını uyaran şoför yanıt alamayınca önce kadının uyuduğunu sandı. Kadına birkaç kez seslenen şoför, daha sonra nefes almadığını fark etti. Büyük panik yaşanan dolmuşta yolcular ve şoför ilk müdahaleyi yapmaya çalışırken, 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatma Aman’ı hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı. Kalp masajından sonuç alamayan sağlık ekipleri, hareketsiz halde duran kadını ambulansla Alanya’daki özel bir hastaneye götürdü. Fatma Aman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Fatma Aman’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Yapılan otopsi sonucunda Fatma Aman’ın kalp krizi nedeniyle vefat ettiği ortaya çıktı. Fatma Aman’ın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Yakınları tarafından cenazesi morgdan alınan talihsiz kadın, Yenigüney Mahallesi’ndeki evine getirildi. Fatma Aman, ailesi ve sevenleri tarafından dün ikinci namazına müteakip Yenigüney Mahallesi Şambeleni Mezarlığı’na defnedildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83