Alanya'da adliyeye sevk edilen husumetli ailelerden 8 kişi tutuklandı

Alanya'da aralarında husumet bulunan ailelerin kavgasında yaralanan 14 şüpheliden 12’si taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 10 kişiden 8’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2’sinin durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Alanya'da adliyeye sevk edilen husumetli ailelerden 8 kişi tutuklandı

Alanya'da meydana gelen olayda aralarında daha önceden husumet bulunan aileler akşam saatlerinde bir araya gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflar yanlarında bulunan silah, bıçak ve demir sopalarla birbirlerine saldırmaya başladı. Olayda yaralanan 14 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilen 12 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından K.A, Z.A, K.A, M.A, A.A, S.A, A.A, B.A, M.A, ve A.A, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi. Küçük yaşta oldukları tespit edilen R.A. ve A.A, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, S.A ve M.A’nın durumlarının ağır olduğu ve hastanede tedavileri sürdüğü öğrenildi.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri adli kontrol, diğeri ise savcılık tarafından serbest bırakılırken, 8 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83