Alanya'da çifte intihar girişimi

Şekerhane ve Saray Mahallesi’nde yaşayan 16 ve 25 yaşındaki iki kişi yaşamına son vermek amacıyla intihar girişiminde bulundu.

Alanya'da çifte intihar girişimi

 Olaylardan ilki dün saat 18.00 sıralarında Şekerhane Mahallesi'ndeki bir giyim mağazasında meydana geldi. işyerinin mutfağına giden Y.E'nin yaklaşık 1 saat gelmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları mutfağa bakmak istedi. Kilitli olan kapıyı kırarak içeri giren iş arkadaşları, Y.E'yi rafa bağladığı ipte boynundan asılı halde buldu. Arkadaşları ipi keserek sağlık ekipleri ve polise haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Y.E'yi ambulansla Alanya Anadolu Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Y.E'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

banner111
DEPRESAN İLACI İÇTİ

Bir diğer olay ise önceki gün saat 19.00 sıralarında Saray Mahallesi'nde yaşandı. 16 yaşındaki H.A., evde ailesinin olmadığı sırada antidepresan ilaç içerek intihara kalkıştı. Bir süre sonra eve gelen baba, oğlunu yerde hareketsiz bulunca durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından H.A. ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan H.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 07:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83