Alanya'da feci motosiklet kazası! Metrelerce sürüklendi

Alanya'da yaşanan motosiklet kazasında sürücü ve motosikleti metrelerce sürüklendi. Sürüklenen motosiklet şans eseri kimseye çarpmadan durdu.

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu üzerinde bugün sabah saat 09.17 sıralarında feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mola Kavaşağı'na doğru oldukça hızlı bir şekilde ilerleyen motosiklet sürücüsünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile motosiklet yan yattı. Hızlı olması sebebiyle asfalt zeminde sürücü ve motosikleti metrelerce sürüklendi. 


Çevredeki dükkanların güvenlik kameralarına bu dehşet görüntüler saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosiklet sürücüsü ile birlikte bir aracın altına gireceği sırada sürücü asfalt zeminde kalıyor, motosiklet ise aracı teğet geçerek sürüklenmeye devam ediyor. Çocuğuyla birlikte yolda yürüyen bir kadın ve bisikletli bir vatandaşı da teğet geçen motosiklet kayarak yol üzerinde uzun bir süre ilerliyor.


Yolda sürüklenen motosiklet şans eseri kimseye çarpmadan dururken, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ise sağlık görevlileri tarafından hastanede tedavi altına alındı.  



Korkunç kazanın diğer videosu için tıklayabilirsiniz...



ÖNCEKİ GÜN BENZERİ YAŞANMIŞTI




Bu olaydan 2 gün önce ise Atatürk Caddesi üzeri ALTSO önünde bir kaza meydana gelmişti. 07 NUC 06 plakalı motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, yaya olarak yolun karşısına geçen vatandaşları görünce panik yapmış ve direksiyon hakimiyetini kaybetmişti. Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak, metrelerce sürüklenmiş ve yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna çarpmıştı. Anne, yaya geçidinde yere yığılırken, oğlu ise yola savrulmuştu. Motosiklet sürücüsü kaza sonrası yerden kalkarak ilk olarak yerde yatan çocuğu kucağına alarak refüje koymuştu. Ardından ise annenin yanına giderek gözyaşlarına boğulmuştu. Motosiklet sürücüsü olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, anne ve oğlu ise ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83