Alanya'da hırsızlar okul soydular

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Selçuklu Ortakokulu'na dün gece giren hırsızlar görüntü kayıt cihazını çaldılar.

Alanya'da hırsızlar okul soydular
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde dün gece hırsızlık vakası yaşandı. Mahmutlar Selçuklu Ortaokulu'na gece geç saatlerde gelen hırsızlar okulun dış kapısının camlarını kırarak içeri girdiler. Demir parmaklıkları kaldıran ve kapıyı açan hırsızlar müdür odasının kapısını da kırdılar ve müdür odasına girdiler. Burada bulunan görünü kayıt cihazını çalan hırsızlar daha sonra kayıplara karıştılar. 

Okulun kamera sistemi ile 24 saat izlenmesine karşın görüntü kayıt cihazının çalınması ile hırsızların görüntülerine ulaşılamadı ancak jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Okul yönetimi okulun sigoratalı olduğu ve zararın karşılanacağını belirtirken bu tarz olaylara karşı önlemlerin arttıralacağını söylediler. Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top'ta hırsızlara lanet yağdırdı. Muhtar Top, "Bunu yapanları kınıyorum. Halkımızın, velilerimizin ve öğrencilerimizin dikkatli olmaları gerekiyor. Şüpheli şahıslara güvenlik güçlerine bilidirmeliyiz. Özellikle yağışlı havalarda bu hırsızlar ortaya çıkıyor. Muz ve avokado bahçelerine de giriyorlar. Umarım okul hırsızları da bir an önce yakalanır." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83