Alanya'da jandarma ve zabıta ekipleri köpeklerin saldırısına uğradı

Alanya’da çalışma ruhsatı olmadığı tespit ederek oteli mühürlemeye giden zabıta ve jandarma ekiplerine otel sahibine ait köpekler saldırdı.

Alanya'da jandarma ve zabıta ekipleri köpeklerin saldırısına uğradı
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde bulunan ve çalışma ruhsatı bulunmadığı tespit edilen oteli mühürlemek istedi.  Zabıta görevlileri İncekum Jandarma Karakolu’na bağlı ekiplerden de yardım isteyerek otele geldiği sırada otel sahibi H.Ç.’ye (45) ait olduğu öne sürülen doberman cinsi 3 köpek saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısında bir jandarma ayağından yaralandı. Yaralanan jandarma, hastaneye götürülürken, otel sahibi H.Ç. ise ekipler tarafından gözaltına alındı. H.Ç’nin daha öncede otelde mühür sökerek çalıştırdığı ileri sürüldü. 
ŞÜPHELİNİN EVİNDE UYUŞTURUCU ÇIKTI 
H.Ç’nin evinde yapılan aramada ise saksılara ekili vaziyette 117 kök Hint keneviri ve 100 gram esrar ele geçirildi. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ç. ‘kamu görevlilerine direnmek, mühür bozmak ve uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83