Alanya'da korkutan kaza! Yol domates tarlasına döndü

Alanya'dabu sabah meyve-sebze yüklü bir TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Param parça olan TIR’da sürücü ve yanındaki kişi şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, dorsede yüklü olan meyve-sebzeler yola savrulurdu.

Alanya'da korkutan kaza! Yol domates tarlasına döndü

Kaza sabah saatlerinde ilçe girişindeki D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Antalya istikametinde Alanya’ya seyir halinde olan Ahmet Çakır idaresindeki 55 ABD 362 plakalı meyve-sebze yüklü TIR, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

banner111


Bariyerlere çarparak durabilen kazada TIR param parça olurken,  dorsesindeki domates, kabak, biber, patlıcan,  salatalık ve elma gibi meyve-sebzeler yola savruldu. Sürücü ve yanındaki kişi şans eseri yara almadan kurtulurken, yolda kaza nedeniyle bir süre trafik oluştu. Trafik polisleri kazayı merak edip trafiği yavaşlatan sürücülere uyarılarda bulundu.  D-400 karayolu trafiği bir süre tek şeritten yönlendirilirken bariyere saplanan TIR çekici yardımıyla kaldırıldı. Yola savrulan sebze ve meyveler ise belediye ekipleri tarafından temizlendi. Polis kaza ilgili soruşturma başlattı. 


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 09:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83