Alanya'da mekanlardan haraç alan çetelere darbe

Alanya'da iş adamlarından zorla haraç istediği iddiası ile 12 kişi yakalandı. Konuyla ilgili açıklama Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'den geldi.

Alanya'da mekanlardan haraç alan çetelere darbe
Alanya'da işa damlarından ve eğlence mekanlarından zorla para istediği öne sürülen 12 kişi yakalandı. Konuyla iligli Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre bir açıklama yaptı:

BAŞSAVCIDAN AÇIKLAMA 

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca haksız kazanç elde etmek için 'Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, bu örgütlere üye olmak ve silahla yağma' suçları ve bu örgütlerin faaliyeti kapsamında işlenen diğer suçlarla ilgili CMK'nın 135 ve 140. maddeleri kapsamında iletişimin tespiti ve dinlenmesi teedbiri uygulanan çoğunluğu Mardin ve Adana nüfuslarına kayıtlı 12 kişilik iki grup hakkında 06 Kasım 2017 tarihinde icra olunmak üzere el koyma ve gözaltı talimatları verilmiştir. Haksız kazanç elde etmek için Alanya İlçe'sinde başta maddi geliri yüksek eğlence mekanları olmak üzere yağma ve tehdit suçlarını işledikleri değerlendirilen şüpheliler hakkındaki soruşturma titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 10:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83