Alanya'da oğlunu öldüren babadan "Kendimi korumak için öldürdüm" savunması

Alanya'da oğlunu öldüren baba, cezaevine sevki sırasında gazetecilere küfür etti. İfadesinde oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve bu nedenle sürekli tartıştıklarını belirten şahıs, olay günü de kendisini korumak için ateş ettiğini söyledi.

Alanya'da oğlunu öldüren babadan "Kendimi korumak için öldürdüm" savunması

Olay, Alanya Mahmutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Duran G. (50), oğlu Cihat G. (28) ile kendilerine ait işyerinde tartışmaya başladı. Baba oğul arasındaki tartışma büyüdü. Baba Duran G., yanındaki silahla oğluna 4 el ateş etti. İhbar üzerine adrese yönlendirilen sağlık ekipleri ağır yaralanan Cihat G.'yi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Cihat G. doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, baba Duran G. gözaltına alındı.

Oğlunun kendisine bıçakla saldırdığını söyledi

banner111

Gözaltına alınan baba Duran G., jandarmadaki ifadesinde oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ederek, sürekli tartıştıklarını söyledi. Olay günü yine oğluyla tartıştıklarını ve kendisine bıçakla saldırdığını belirten Duran G., kendisini korumak amacıyla oğluna ateş ettiğini söyledi. Duran G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı adliyeye sevki sırasında ise basın mensuplarına "Ne yaptım oğlum" diyerek küfürler savurdu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83