Alanya'da şok! Genç adam intihar etti

Alanya’da 5 ay önce ağabeyinin 2 katlı bir binanın çatı katına asarak intihar etmesinden sonra şizofreni hastası olduğu öne sürülen 32 yaşındaki kardeşi aynı evde kendisini elektrik kablosuyla tavana asarak intihar etti.

Alanya'da şok! Genç adam intihar etti
Olay, dün akşam saatlerinde Güller Pınarı Mahallesi Alanya Orman İşletme Müdürlüğü yanında bulunan bir binanın 2’inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şizofren hastası olduğu öne sürülen Musa Baysal,(32) kimsenin olmadığı sırada kendisini yatak odasındaki tavana elektrik kablosuyla boynundan asarak intihar etti. Kısa bir süre sonra eve gelen annesi oğlunun cansız bedeniyle karşılaşarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Baysal’ın öldüğünü belirledi. 

“Sabah evden çıkarmadan önce çöpte kablo buldum ve şüphelendim”
Annesi ise çocuğunun şizofreni hastası olduğunun ancak tedaviyi kabul etmediğini öne sürerek şunları söyledi: Abisi de kendisini bina dışındaki borulara asarak intihar etmişti.
Oğlumun akşam abisinin intihar haberini okuyarak üzüldüğü gördüm. Sabah evden çıkarmadan önce çöpte kablo buldum ve şüphelendim. Akşamüzeri eve geldim ve odasına baktığında kendisini kabloyla aslı vaziyette bulanarak durumu polise bildirdim” şeklinde polise ifade verdi. 

Asılı yerden indirilen Baykal'ın cesedi Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlığı Morgu'na götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan geçtiğimiz Aralık ayından ağabeyi Mustafa Baykal’da kendini ayını evin çatısında bulunan bacaya asarak intihar etmişti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 09:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83