Alanya'da yeni yolun ilk kazası

Alanya'da dün hizmete açılan yeni yolun ilk kazası da bu sabah gerçekleşti. Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada can kaybı yaşanmadı.

Alanya'da yeni yolun ilk kazası

Alanya'nın yeni yapılan çevre yolunda dün Oba-Cikcilli etabı tamamlanmış ve trafiğe açılmıştı. Dün akşam saatlerinde trafiğe açılan yolun ilk kazası bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Bugün sabah saat 09.00 sıralarında Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı'nın olduğu bölgede bir kamyonet ile otomobil çarpıştı. Mezarlığa doğru giden tali yola girmek isteyen kamyonet, ilerden dönmemek için 50 metre kadar ters yönden gitmeye çalıştı. Bu esnada tali yoldan ana yola çıkmak isteyen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı sürücüler şans eseri ufak sıyrıklarla atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

banner111

'YAN YOLUN ANLAMI KALMAMIŞ'

Yapılan yeni yolda, kazanın olduğu bölgede sıkıntı olduğunu dile getiren vatandaşlar Cikcilli'den gelen araçların yan yola girmek için U dönüşü yapmak zorunda kaldığını ancak U dönüşünün de yasak olduğunu dile getirdiler. Kavşağın oldukça kontrolsüz olması nedeniyle önümüzdeki günlerde daha fazla kaza yaşanabileceğini dile getiren vatandaşlar, "İnsanların fazla şansı yok, ters yönden ilerlemek zorunda kalıyorlar. Yan yol bağlantısı kavşaktan 50 metre ilerde yapılmış, yan yolunda bir anlamı kalmamış." dediler.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83