Alanya'daki tacizci dayıya 25 yıl hapis

Alanya'da 9 ve 10 yaşındaki iki yeğenini taciz eden 21 yaşındaki dayı Halil K. çıkarıldığı mahkemece 25 yıl hapse mahkum edildi.

Alanya'daki tacizci dayıya 25 yıl hapis
Edinilen bilgilere göre ablası B.Ö. ile aynı evde yaşayan Halil K., ablasının kızları Z.Ö. (9) ve S.Ö.’yü (10) 2016 yılı içerisinde çeşitli tarihlerde taciz etti. ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçlamasıyla hakkında dava açılan Halil K., son kez hakim karşısına çıktı. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına sanık Halil K., tutuklu bulunduğu Maltepe 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS)  aracılığı ile katıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Halil K., “12 aydan beri boşu boşuna hapiste yatıyorum, asıl mağdur benim, aileme karşı yüzüm kızarsın istemiyorum, suçsuzum. Beraatımı talep ediyorum“ dedi.  

Mahkeme heyeti, yargılama süresince Halil K.,'nın Z.Ö ve S.Ö.’ye cinsel istismarda bulunduğunun anlaşılması üzerine Halil K.'yı 'çocuğa cinsel istismar' suçundan her bir taciz olayı için 12'şer yıl 6'şar ay olmak üzere toplam 25 yıl hapis cezasına çaptırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83