Alanya motosiklete bir kurban daha verdi

Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma alınan Ahmet Yılmaz hayata gözlerini yumdu.

Alanya motosiklete bir kurban daha verdi
Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde 12 Kasım Pazar günü saat 04.00 sıralarında meydana gelen motosiklet kazasında Ahmet Yılmaz (43) ağır yaralanmıştı. Alanya'da oldukça sevilen bir isim olan Yılmaz, Başkent Üniversitesi Hastenesi'ne sevk edilmişti. Hastanede yoğun bakıma alınan Yılmaz'ın bu sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Alanya Gökbel Güreş Ağası ve turizmci Kerim Yılmaz'ın amcasının oğlu olan Ahmet Yılmaz'ın ölümü tüm Alanya'yı yasa boğdu. Kerim Yılmaz, "Ah amcamın oğlu ah Ahmetim ah kardeşim üzme bu koca sülaleyi" diyerek herkesten dua istemişti. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Yılmaz, toprağa verilecek. 

Yılmaz'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Yaylalı Mezarlığına defnedilecek. 

Olay Nasıl Olmuştu?

Total Petrol İstasyonu önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle motosiklet yoldan çıkarak yana devrildi. Motosiklet sürücüsü Ahmet Yılmaz’ın sürüklenerek başından darbe aldığı öğrenildi. Önce ALKÜ Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Yılmaz, Başkent Üniversitesi sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan talihsiz adamın yaşamsal fonksiyonlarının zayıf olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 11:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83