Alanya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Alanya’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alınırken şüphelinin evinde yapılan aramada bir miktar Metamfetamin maddesi ve hassas digital terazi ele geçirildi.

Alanya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Oba Mahallesi2nde şüphe üzerine durdurulup üstü aranan K.M.Ö’nün ceketinden 1.20 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Savcılık talimatıyla şüphelinin Cikcilli Mahallesi Hacıbaba Caddesi üzerinde bulunan adresinde yapılan aramada ise 1 Adet hassas dijital terazi ve daralı ağırlığı 28,87 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan K.M.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 12:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83