Alanya polisi uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor!

Alanya’da polisin şüphe üzerine durdurduğu bir araçta uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Alanya polisi uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında şüphe üzerine durdurulan bir araçta bir miktar eroin ele geçirildi.  

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nin uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerin uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında şüphe üzerine Çevre Yolu’nda durdurduğu 06 HMB 26 plakalı bir araçta yapılan aramada araç içinde bulunan bulunan  M.Ö, T. A. ve E.P. adlı 3 kişinin uyuşturucu madde kullandığını tespit eden ekipler harekete geçti. Araçta yapılan aramada T.A isimli şahsın üzerinden iki parça halinde toplam 2,8 gr. eroin maddesi, M.Ö. isimli şahsın üzerinde ise 3.7 gr. eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili M.Ö, T. A. ve E.P. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından E. P. Ve  T.A isimli şahıslar serbest kalırken,  M.Ö isimli şahıs ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

 

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 11:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83