Alanya’da acılı babadan çağrı

Alanya’da yaşayan ve hem kalbinde hem de beyninde sorun olan 6 yaşındaki Beytullah Kalem’in ameliyatına kadar her ay 400 Euro ( 3 bin 600 TL) maliyetindeki iğneyi olması gerekiyor. Ağır epilepsi hastası olan baba Naim Kalem Alanya’dan yardım istedi.

Alanya’da acılı babadan çağrı
Alanya, Naim Kalem’i oğlu Beytullah’ın hayata tutunması için verdiği mücadele ile tanımıştı. 6 yaşındaki Beytullah’ın kalbinin delik olması ve beyninde tümör olması nedeniyle acil olarak ameliyat olması gerekiyor. Ameliyata kadar da talihsiz gencin hayata tutunması için her ay 400 Euro maliyetindeki iğneyi olması gerekiyor. 
‘YAVRUMUN İLACINI ALAMIYORUM’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan acılı baba Naim Kalem, “Ben mevsimlik işçiyim. 3 tane çocuğum var. Beytullah’ın kalp kapakçığında iki delik bulunuyor. Ben de ağır epilepsi hastasıyım. Kendim için bir şey istemiyorum. Lütfen evladım için yardım edin” dedi. 
‘7 YAŞINDA AMELİYAT OLACAK’
Beytullah’ın ameliyatının 7 yaşında devlet tarafından karşılanacağını belirten Kalem, “Ben de hasta olduğum için bir şey yapamıyorum. Mevsimlik işçi olarak ailemin geçimini sağlıyorum. Ameliyat olacağı zamana kadar kullanacağı ilaçlar çok pahalı. Bir ilacı 400 Euro. Ben de epilepsi hastasıyım. Mevsimlik işçi olarak çalışıyorum. Oğlumuzun Beynindeki tümör ve kalbinin iki yerinden delik olduğunu öğrenince ailecek yıkıldık. Kendim Epilepsi hastası olduğumu unuttum. Gücüm tükenme noktasına geldi. Hayırsever ve iş adamlarından yardım bekliyorum. Kendilerinden para değil ilaç istiyorum. Oğlum yaşıtları gibi gülsün top oynasın istiyorum” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar Naim Kalem’e 0535 670 89 01 nolu telefondan ulaşarak ilaç yardımında bulunabilirler.





















Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83