Alanya’da akıl almaz ölüm! Çocuklarının gözü önünde can verdi

Alanya’da dün bahçeden geçerken kopan elektrik teline basarak bir kişinin can verdiği olayda yürekleri sızlatan bir detay ortaya çıktı.

Alanya’da akıl almaz ölüm! Çocuklarının gözü önünde can verdi

Dün meydana gelen olayda çocuklarıyla birlikte Seki Mahallesi’ne balık avlamak için giden Mevlüt Yıldırım bir süre avlandıktan sonra denizden çıktı. Avını tamamladıktan sonra yola çıkan yıldırım içinden geçtiği bahçede kopan elektrik teline basınca akıma kapılarak yere yığıldı. Çocuklarının yanında can veren Yıldırım uzun süre durumun anlaşılamaması nedeniyle yerde hareketsiz şekilde yattı. Babalarının uzun süre yerden kalmadığını gören çocuklar arabaya geçerek babalarını beklemeye başladı.

“ÇOCUKLAR ANNELERİYLE KONUŞUNCA DURUM ANLAŞILDI”

banner111

Arabada babalarını bekleyen çocukları bir süre sonra anneleri telefonla aradı. Telefonda çocukların annelerie ‘babam yerden kalkmıyor anne’ demesi üzerine aile fertleri olay yerine akın etti. Daha sonra ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri genç adamın bahçedeki sulama sistemini çalıştıran motor evinin kopan kablosunun akımına kapıldığı ve olay yerinde can verdiği anlaşıldı. Mevlüt Yılmaz’ın tam ölüm nedeni ve cenazesi bugün çıkacak olan adli tıp raporundan sonra belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83