Alanya’da alkol masası kavgası kanlı bitti: 1 kişi öldü

Alanya’da birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından çıkan kavgada bıçakla yaralanan bir kişi, ağır yaralı götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bıçakla yarayarak arkadaşının ölümüne şüpheli tutuklandı.

Alanya’da alkol masası kavgası kanlı bitti: 1 kişi öldü

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Alanya’nın Kestel Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adem Dikmenli (45), Gökhan B.(23) ile kız arkadaşı Hatice Ç. (19) birlikte Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir restoranda alkol almaya başladı. Bir süre sonra restorandan ayrılarak otomobille Kestel Mahallesi’ndeki evinlerine seyir halinde olan 3 arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.  Evin bulunduğu bölgeye gelerek araçtan indikleri sırada tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan B. elindeki bıçakla Adem Dikmenli’nin sol bacağından yaraladı. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Dikmenli ’yi görerek paniğe kapılan Gökhan B. ve Hatice Ç. tekrar aynı otomobile aldı. Ağır yaralı Dikmenli ’i Gökhan B. ve Hatice Ç. otomobille Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk tedavisi yapılan Dikmenli, daha sonra Alanya Özel Anadolu Hastanesine sevk edildi. Dikmenli, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

banner111

OLAYLA İLGİLİ ŞÜPHELİLER HASTANEDE GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Gökhan B. ve Hatice Ç. jandarma tarafından hastanede gözaltına alındı. Olayda kullanılan bıçak ise ekipler tarafından hastanenin tuvaletinde bulundu. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hatice Ç. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, Gökhan B. ise sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83