Alanya’da duyarlı şoför sapık Afganlara geçit vermedi

Alanya'da bir halk otobüsünde Türk kızlarının uygunsuz fotoğraflarını çeken 3 Afgan, duyarlı şoförün çabaları sayesinde sınır dışı edilecek.

Alanya’da duyarlı şoför sapık Afganlara geçit vermedi

Türkiye’ye yasadışı olarak giren ve sayıları milyonu bulduğu ifade edilen Afgan uyruklu kaçak göçmenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Birçok kez kadınların fotoğraflarını çekmeleriyle gündeme gelen Afgan uyruklu kaçak göçmenler, bu seferde Alanya’da ortalığı karıştırdı. Edinilen bilgiye göre ilçede halk otobüsü şoförlüğü yapan Ahmet A., 2B hattında kullandığı 07 HEC 57 plakalı halk otobüsüyle Mahmutlar’a giderken, yolcu olarak bulunan Afganlar rahat durmadı. Eski Devlet Hastanesi Kavşağı’nda otobüste bulunan kızların şikayeti üzerine, 3 Afgan uyruklu göçmenin Türk kızlarının uygunsuz fotoğraflarını çektiği anlaşıldı.

banner111

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Sapık Afgan şahıslarla aralarında geçen kısa süreli tartışmanın ardından şoför Ahmet A., otobüsün kapılarını kilitleyip Cumhuriyet Polis Karakolu’na giderek 3 Afgan şahsı polislere teslim etti. Gözaltına alınan Afgan şahıslara "Müstehcenlik" suçundan adli işlem yapıldığı ve sınır dışı edilecekleri öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83