Alanya’da mahalle sakinlerini isyan ettiren kaza!

Alanya’da motosikletli bir sürücü Alara istikametine doğru ilerleyen başka bir araçla çarpışarak kaza yaptı. Motosikletten savrulan sürücü ağır yaralanırken, kazayla ilgili mahalle sakinleri isyan etti.

Alanya’da mahalle sakinlerini isyan ettiren kaza!

Kaza bugun saat 12:45 sıralarında Alanya’nın Okurcalar Mahallesi Alarahan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre cadde üzerinde ilerleyen Suriye türkmeni Muhammet isimli 07 ANC 622 plakalı motosiklet sürücüsü,  Alara istikametine gitmekte olan Daccia marka araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motordan savrulan sürücü ağır yaralanırken, motosiklet ise 07 HDT 16 plakalı park halindeki bir kamyonun altına girdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdı. 

MAHALLE HALKI ÖFKELİ

Kazayla ilgili yetkililere tepki gösteren mahalle sakinlerinden Ali İhsan Çelik "Burası Okurcalar Mahallesi Alarahan caddesi Eski Alanya Antalya yolu 4 yol kavşağı ve geçiş üstünlüğü Alara Caddesi olmasına rağmen  araç ve motosikletler eski Alanya yolundan Alara caddesini azami hızın üzerinde geçiyorlar, şans eseri o anda  Alara yolundan geçen araç olmazsa ucuz atlatıyorlar. Ama geçen olursa ya ölümlü yada yaralanmalı kazalardan kaçınılamıyor. Defalarca  söyledim ve bahsettim,  eski Alanya yolunun batı ve doğu tarafına  kontrollü geçiş lambası konulsun diye ama dinleyen kim? Bu yolda yayalar yaşlılarımız ve çocuklarımız geçiyor ve aynı zamanda öğrencilerimizin kullandığı okul yolu" dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83