Alanya’da zehir tacirlerine şafak baskını: 9 gözaltı var

Alanya’da Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alırken, yüklü miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alanya’da zehir tacirlerine şafak baskını: 9 gözaltı var
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti’ suçları kapsamında Alanya merkezli Adana ve İstanbul gibi illerdeki önceden belirledikleri adreslere bu sabah şafak operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 9 gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda ise 1 kilo 125 gram skunk, 86 esrar ve 502 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdüğü belirtildi. Ayrıca operasyon kapsamında 1 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi. 
BAŞSAVCI YASİN EMRE’Nİ İMZASIYLA YAPILAN YAZALI AÇIKLAMA
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’nin imzasıyla yapılan yazalı açıklamada “Cumhuriyet Başsavcılığımızca ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti’ suçu kapsamında bir süredir devam eden 2018/21881 soruşturma sayılı dosyamızda, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği görevlilerimize verilen talimatlara istinaden 17/01/2019 tarihinde ilçemiz merkezli Adana ve İstanbul illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 9 şüphelinin bu sabah gözaltına alındığı, bir şüphelinin ise geçtiğimiz hafta tutuklandığı, toplam 10 kişi hakkında adli işlem yapıldığı, yine 1125 gram skunk, 86 gram esrar ve 502 ectasy hap olmak üzere belirlenen miktarda uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 09:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83