Antalya genelinde asayiş uygulaması

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 4 bin 914 şahıs sorgulanırken, aranan 48 şüpheli yakalandı.

Antalya genelinde asayiş uygulaması
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerinin 19 Aralık-20 Aralık tarihlerinde arasında asayiş uygulaması gerçekleştirdiği bildirildi. Uygulamalarda 4 bin 914 şahıs sorgulandığı, aranan 48 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Ayrıca 40 şahıs hakkında işlem yapıldığı, 5 kayıp şahısın da bulunduğu ifade edildi. 

Açıklamada, "Akdeniz Üniversitesi bahçesinde meydana gelen bıçakla yaralama olayı ile ilgili 2 şahıs, Üçgen Mahallesi Dolaplıdere Caddesi üzerinde bulunan bir iş yeri sahibinin bıçakla yaralanması olayı ile ilgili olay yerinden firar eden 1 şüpheli, Varlık Mahallesi'nde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayının şüphelisi ve aynı zamanda cezaevi firarisi olarak aranan A.T, fuhşa teşvik ve imkan sağlama suçundan 3 şüpheli şahıs yakalandı. 4 bin 914 şahıs sorgulanırken, sorgulanan şahıslardan 34’ünün arandığı tespit edilmiş, 291 araç sorgulanmış, 1 aracın çalıntı olduğu, 5 aracın yakalamalı/hacizli olduğu tespit edilmiş, 333 motosiklet sorgulanmış, 1 adet terk/çalıntı motosiklet yakalanmış, yapılan kontrollerde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, ilimizden kayıp şahıs olarak aranan birisi bayan olmak üzere 4 kayıp şahıs ve Van ilinden 1 kayıp şahıs bulunmuş, toplam 75 gram esrar, 3 gram eroin, 12 gram kokain ele geçirilmiş ve bu olaylar ile ilgili 6 kişi hakkında adli işlem başlatılmış, 41 umuma açık iş yeri denetlenmiş ve 2 umuma açık iş yeri ile 14 satıcı, 19 dilenci, 5 bilinen bayan ve 2 travesti hakkında işlem yapılmıştır" denildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83