Antalya merkezli 2 ilde FETÖ operasyonu: 5 gözaltı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Antalya merkezli 2 ilde yapılan FETÖ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve saklandıkları yerde yapılan aramalarda 67 bin 200 lira ve 11 bin 620 dolar para ele geçirildi.

Antalya merkezli 2 ilde FETÖ operasyonu: 5 gözaltı
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda, FETÖ/PDY içerisinde faaliyet gösteren, gaybubet evlerinde gizlenen şüphelilerin yakalanmasına ve aile evi görüntüsü verilen adreslerin tespitine yönelik operasyon yapıldı. 
Başsavcılık talimatıyla ekipler tarafından dün sabah Antalya il merkezinde bulunan 3 ikamet ve 1 iş yeri olmak üzere 4 ayrı adres ile Denizli'de bulunan 1 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde, 6 şüpheliden 5'i gözaltına alınırken, 1 şüpheli ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 4 şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğündeki adli işlemlerinin halen devam ettiği bildirildi. Firari olan 1 şahıs hakkında ise arama ve yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 
Şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerinde yapılan aramalarda 67 bin 200 lira, 11 bin 620 dolar, 80 euro para, 1 adet ajanda ve çok sayıda dijital materyale el konuldu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 17:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83