Apartman dairesine 223 kök Hint keneviri ekmiş

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 1 kilogram 80 gram daralı esrar ile 223 kök Hint kenevir bitkisi ve kenevir yetiştirilmek üzere çok sayıda sistem gereçleri ele geçirdi.

Apartman dairesine 223 kök Hint keneviri ekmiş
Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde bir ikamette esrar yetiştirildiği bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eve düzenledikleri operasyonda daralı halde 1 kilogram 80 gram esrar, 223 kök kenevir bitkisi, kenevir yetiştirmek üzere kullanılan ısı, ışıklandırma, havalandırma sistem gereçleri ve solüsyonlar, 1 adet 7,65 çapında Vzor marka silah, 1 adet şarjör, 24 adet 7,65 çapında fişek, 1 adet 9 mm çapında Tariq marka silah, 1 adet şarjör, 9 mm çapında 78 adet fişek ele geçirdi.

Şahıslar daire içerisini adeta esrar bahçesine çevirirken, kurdukları düzenekle esrarın yetişmesi için her türlü ortamı oluşturdular. Pervaneler ve havalandırma ile de esrarın yetişmesini hızlandırdılar. Olayla ilgili M.T. ile Y.Ç ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı işlemleri tamamlanan 2 şahıs adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83