Bayram için güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı

Antalya’da Kurban Bayramı tatili süresince asayiş ve trafik tedbirleri arttırıldı. bayram tatili süresince Antalya’da 12 bin 926 personel görev yapacak.

Bayram için güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı
Kurban Bayramı trafiğinin başladığı turizmin başkenti Antalya’da Antalya Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve trafik tedbirleri arttırdı. 26 Ağustos-06 Eylül 2017 tarihleri arasında il geneli polis sorumluluk bölgesinde genel güvenlik, asayiş ve trafik güvenliğinin temini amacıyla planlanan tedbirlerde, Antalya’da 12 bin 926 personel görev yapacak.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri genel asayiş ve güvenlik tedbirlerinde 7 bin 813, trafik tedbirlerinde bin 725 olmak üzere toplam 9 bin 538 personel görevlendirirken, dış ilçelerin genel asayiş ve güvenlik tedbirlerinde 2 bin 931, trafik tedbirlerinde 457 olmak üzere toplam 3 bin 388 personel görevlendirdi.
Şehirlerarası otobüs terminali, metro istasyonları, hava ve deniz limanları ile şehir içi toplu taşıma araçları ve duraklarında oluşabilecek yoğunluklar göz önüne alınarak mevcut sivil ve resmi motorize ekipler ile yaya devriye ekiplerinin sayıları artırılarak iki katına çıkarıldı. Ayrıca dolandırıcılık olaylarına ve Terör örgülerinin Kurban Bayramını fırsat bilerek kendilerine gelir elde etmek için kurban derilerini toplamalarına karşı kurban satış/kesim yerlerinde de önlemler arttırıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2017, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83