Çaya uçan hafif ticari aracın sürücüsünün cesedini dalgıçlar çıkardı

Manavgat'ta Naras Çayına uçan araç sürücüsünün cansız bedenini yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından dalgıçlar çıkardı. Aracın çaya uçtuğunu gören bir genç ise, hiç düşünmeden suya atlayarak araç sürücüsünü kurtarmak istediği aracın batması sonucu kurtaramadığı öğrenildi.

Çaya uçan hafif ticari aracın sürücüsünün cesedini dalgıçlar çıkardı

Kaza, gece saatlerinde İlker Yıldız’ın kullandığı 71 ACJ 244 plakalı hafif ticari aracın, Naras Çayına uçması sonucunda meydana geldi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı kurtarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler geldiğinde araç suda batarak kaybolduğu için dalgıçların gelmesi beklendi. Özel Side Su Altı Kurtarma ve Jandarma Su Altı Kurtarma ekiplerinin gelerek suya dalmalarının ardından halatla bağlanan araç vinç yardımıyla sudan çıkarıldı. Araç sürücüsünün araç içerisinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
İlker Yıldız’ın Manavgat yangınında evleri yanan vatandaşlar için yapılan konutların inşaatlarında çalıştığı belirlerdi. Öte yandan bir genç ise kazayı görür görmez suya atladığı ve aracın batmasından dolayı sürücüyü kurtaramadığı öğrenildi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83