Çocuklardan birini dövüp sokağa attı, 4'ünü eve kilitleyip cezaevine gitti

Adana’da bir kadın, cezaevindeki eşinin bayram görüşüne giderken çocuklarından birini dövüp sokağa attı, 4'ünü eve kilitledi. Pencerelerden bağırarak yardım isteyen çocuklar, 4 saat sonra annelerinin gelmesiyle evden çıkartılarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Çocuklardan birini dövüp sokağa attı, 4'ünü eve kilitleyip cezaevine gitti

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Barış Mahallesi 52043. Sokak'ta meydana geldi. Sasha K. (32) uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla tutuklandı. Eşi Nur A. (29) ise 2 katlı müstakil evin giriş katında Muhammed (10), Rudeyne (8), Abdo (6), Besir (4), Rule (2) isimli 5 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı. Dün anne Nur A., iddiaya göre öğle saatlerinde oğlu Muhammed’i dövdü. Küçük çocuğu mahallede de sürükleyen kadın, mahalle sakinlerinin tepki göstermesi üzerine oğlunu bıraktı. Bu sırada küçük çocuk annesinden kaçtı. Ramazan Bayramı nedeniyle eşinin görüşüne gitmek için evden çıkan Nur A., 4 çocuğunun üzerine kapıyı kilitleyip cezaevine gitti.

Pencereden yardım çığlığı
Evde kilitli kalan çocuklar, yoldan geçen vatandaşlara pencere ve kapıdan seslenerek yardım istedi. Mahallelinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kapının kilitli olduğunu gören ekipler, anne Nur A.'ya ulaşarak eve çağırdı. Annenin cezaevinden gelmesi ise 4 saat sürdü. Bu sırada mahalleli kapıyı açmaya çalıştı ancak başaramadı. Eve giriş için izin alamayan ekipler de anne Nur A.'yı beklemeye başladı. Annelerini beklerken evdeki çakmak ve bıçakla oynayan çocukları fark eden polisler, çocukların ellerindeki bıçak ve çakmakları alarak muhtemel bir faciayı önledi.
Abdo K., babasının cezaevinde olduğunu söyleyerek, “Babam cezaevinde, annem babamın görüşüne gitti” dedi.

“Yazık bu çocuklara”
Gazetecilere konuşan mahalle sakinlerinden Halit Oruç, annenin evlatlarına sürekli şiddet uyguladığını öne sürdü. Oruç, “Çocuğu boynundan tutmuş dövüyordu. Biz de tepki gösterdik. Çocuklar evde kilitli, kadın da gitti. Babaları da uyuşturucudan cezaevindeymiş. Yazık bu çocuklara” diye konuştu.
Yaklaşık 4 saat sonra anne Nur A.'nın eve gelip kapıyı açması ile çocuklar dışarı çıkarıldı. Anne Nur A., ara sokaklarda yürürken bulunan oğlu Muhammed ve diğer 4 çocuğu Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Anne Nur A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor. Öte yandan çocukların evdeki bazı eşyaları da pencereden dışarı atarken atık toplayıcıların o eşyaları almaya çalışması dikkat çekti.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83