Doktorum yalanıyla dolandırılma iddiası

Otomobilini satmak için internete ilan veren kişiyi, kendilerini 'doktor' olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 1'i kadın 2 şahıs polis tarafından yakalandı.

Doktorum yalanıyla dolandırılma iddiası
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 90 bin lira değerindeki otomobilini satmak için internete ilan veren Şevket C.'ye kendisini 'Hakan' ve 'üniversite hastanesinde doktor' olarak tanıtan kişi, aracı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktor olan kız kardeşinin üzerine alacağını belirtti. Şevket C. ile buluşan şahıs, kız kardeşi olduğunu iddia ettiği Aydan B.'yi de hastane önünden alarak notere gitti. Parayı havale edeceğini belirten ‘Hakan’ adlı şüpheli noterden ayrılırken otomobilin satış işlemi Aydan B. üzerine yapıldı. 

Şevket C., paranın uzun süre havale edilmemesi üzerine Aydan B.'ye durumu aktardı. Aydan B. ise para işiyle kendisinin değil kardeşinin ilgilendiğini söyleyerek otomobille noterden ayrıldı. Şevket C. bunun üzerine dolandırıcılık şikayetinde bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Aydan B.'nin bir parkta olduğunu belirledi. Gözaltına alınan ve ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Aydan B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri ise, kendisini ‘Hakan’ olarak tanıtan diğer şüpheliyi yakalamak için arama çalışmalarını sürdürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83