Eski kocasının kafasına silah dayayıp zorla senet imzalatmış

Antalya’da karısından kendisini aldattığı için boşanan adam, eski eşinin tuttuğu 4 kişinin kendisini ormanda darp ederek zorla nafaka senedi imzalattığını iddia etti. Emrah Ç., "Yurt dışında da yaşamaya razıyım. Yeter ki beni bu kadından kurtarın" diyerek yardım istedi.

Eski kocasının kafasına silah dayayıp zorla senet imzalatmış
15 yıllık evlilikleri 3 yıl önce boşanmayla noktalanan çiftin nafaka kavgası, tehdit ve kaçırma iddialarıyla karakolluk oldu. Mersin’den Antalya’ya taşınan 33 yaşındaki Emrah Ç., 15 yıl evli kaldığı Ceyda G.'den 3 yıl önce boşandı. Mahkeme 2 çocuğun velayetini anneye verdi. Genç kadın bir süre sonra nafaka davası açtı. Emrah Ç. ise işsiz olduğunu ve nafaka ödeyemeyeceğini söyledi. Emrah Ç.'nin iddiasına göre, Ceyda G. adam tutup eski eşini kaçırttı. Tanımadığı 4 kişi eski kocayı ormana götürüp darp etti ve başına silah dayayarak senet imzalattı. Nafakayı kabul etmesi için tehdit edilen Emrah Ç., daha sonra şehir merkezine yakın bir noktaya bırakıldı. 
Yaşadığı korkuyla mahkemede nafakayı kabul ettiğini söyleyen Emrah Ç., aynı kişiler tekrar tehdide başlayınca ikinci eşi Gamze Ç. ile birlikte Antalya'ya kaçtı. Emrah Ç.'nin iddiasına göre başkasıyla evlenip Antalya'ya taşınan eski eşi, burada da izini buldu. Yeniden tehdit telefonları ve mesajları almaya başladığını söyleyen Emrah Ç., CİMER'e başvurarak yaşadıklarını anlattı. Polise giderek şikayetçi olan eski koca için koruma kararı verilirken, Ceyda G.'ye de eski eşiyle iletişim yasağı konuldu. Tehdit mesajları devam edince bu kez İnsan Hakları Kurulu'na başvuran Emrah Ç., "Devletimizden yardım bekliyorum. Beni kurtarın" dedi. Emrah Ç. bir yıldır göremediği iki çocuğunu görmek için de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından da yardım istedi. 

"Beni 4 kişi ormana kaçırdı" 

3 yıl içerisinde psikolojisinin çok bozulduğunu ve birçok şeyi hatırlamakta zorluk çektiğini ifade eden Emrah Ç., "Eşim beni şuan evli olduğu kişi ile aldattı. Ben de buna dayanamadım ve boşandım. Benim durumumu bekliyordu. Benim ömrüm boyunca kazandığım her şeyimi elimden aldı. Beni 4 kişi ormana kaçırdı. Nafaka davası açıldığını ifade ederek zorla bana senet imzalattılar. Beni konuşmamam yönünde tehdit ettiler. Beni tehdit etmeye devam ediyor. Bende CİMER, BİMER başta olmak üzere her yere suç duyurusunda bulundum. 1 yıl benim işsiz kalmama sebep oldu" dedi. 

"Kabul etmezsem şu anki eşime araba ile çarparak öldüreceklerini söylediler" 

Ormanda kafasına silah dayadıklarını iddia eden Emrah Ç., "Eğer hazırlanan nafaka senedini kabul etmezsem şu anki eşime araba ile çarparak öldüreceklerini söylediler. Ben eşimi alarak ikinci mahkemede kaçtım. Beni mahkemeye zorla götürdüler. Her bir şeye bana evet dedirttiler. Biz normalde ayrılırken anlaşmalı boşandık. Benden nafaka ya da başka bir şey istemedi. Ben ayda 300 TL ile evimin geçimini sağlıyorum. Daha sonra Antalya’ya kaçtım burada da aynı tehditler devam etti. Beni kurtarın artık. Yeter. Ben kuru soğan da yer geçinirim. Yeter ki benden uzak tutsunlar. Gerekirse ben yurt dışında yaşamaya da razıyım" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83