Eve gidecek vasıta bulamayınca araba çaldı

Evine gidecek vasıta bulamayan bir kişi üzerinde anahtarı unutulmuş otomobili çaldı.

Eve gidecek vasıta bulamayınca araba çaldı

Antalya’da bir kişi, evine gidecek vasıta bulamadığı için yol üzerinde anahtarı üzerinde bulunan başkasına ait otomobil aldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası yakalanan şahıs "Kapıları açıktı, anahtar üzerindeydi. Ben de aracı çalıştırıp gittim" dedi.

banner111

Olay 12 Aralık'ta 19.30 sıralarında Şafak Mahallesi Akdeniz Sanayi Sitesi 5036 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.A. isimli bir vatandaşın 42 CFT 78 plakalı otomobilinin çalındığını ihbar etmesi üzerine harekete geçen Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalarda bahse konu aracın 13 Aralık'ta saat 10.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi’ne gittiğini tespit eden ekipler, otomobili plakasız tescil belgesiz ve üzerinde kontak anahtar olmadan buldu.

Şehir polis kameralarını inceleyen ekipler, aracın C.K. isimli bir şahıs tarafından alındığını tespit etti. C.K. evine yapılan operasyonla sonucu yakalandı gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83