Fuhuş operasyonu! Polisler müşteri kılığına girdi

Müşteri kılığına giren polisler tarafından yapılan operasyonda kadınlara tehdit, şantaj ve borçlandırmayla fuhuş yaptıran kadın yakalandı. Kadın tutuklanırken, müşteri kaydı yapmadığı anlaşılan otelin resepsiyon görevlisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fuhuş operasyonu! Polisler müşteri kılığına girdi
Edinilen bilgiye göre Özbekistan uyruklu L.A isimli bir kadının kendi memleketinden iş vaadi ile getirdiği yabancı uyruklu bayanlara zorla fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaşan polis, dün akşam saatlerinde L.A’yı müşteri kılığında arayarak fuhuş amaçlı 2 kadın istedi. L.A. elinde 2 kadın bulunduğunu söyleyerek müşteri kayıtları yapılmayan Lara bölgesindeki bir otele gelmelerini istedi.
Otele giderek 2 kadınla buluşan polisler otel odasında kimliklerini açıklayıp kadınların Özbekistan uyruklu S.T ve S.T isimli kız kardeşler olduklarını tespit etti..
Şahısların yapılan sorgularında Asya ismiyle bildikleri L.A’nın kendilerini iş bulma vaadi ile Türkiye’ye getirdiğini, Antalya’ya geldikten sonra açık adresini bilmedikleri bir ikamette tutulduklarını, L.A’nın kendilerine vize ve uçak masrafı olarak yüklü miktarda borç çıkarmak suretiyle tehdit ederek, fuhşa zorlandıklarını söyledi. Şahısların L.A’nın adresini göstermesi üzerine Asya takma adlı L.A, ikametinde yakalanarak gözaltına alındı.

Fuhşa yer temin ettiği belirlenen ve müşteri kaydının yapılmadığı anlaşılan otelin resepsiyon görevlisi S.E ise 'fuhşa yer temin etmek' suçundan gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen L.A , 'insan ticareti yapmak ve fuhşa aracılık etmek' suçlarından tutuklanırken S.E isimli otel görevlisi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83