Güney Koreli turistleri taşıyan minibüs kaza yaptı: 4 ölü

Güney Koreli turistleri taşıyan minibüs, Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarında Phasilis Antik Kenti kavşağında kaza yaptı. Kazada 4 turist hayatını kaybetti.

Güney Koreli turistleri taşıyan minibüs kaza yaptı: 4 ölü
Kaza, Antalya-Kemer Yolu Phaselis kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ilçede lüks bir otelde konaklayan 8 Güney Koreli turist kiraladıkları 07 CTS 37 plakalı minibüsle geziye çıktı. Chou Sanghee idaresindeki minibüs iddiaya göre Phaselis kavşağında henüz belirlenemeyen bir nedenle kent merkezine doğru seyir halinde olan Erdem Ergün idaresindeki 07 GA 670 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın ardından savrulup refüje yan yatan minibüste bulunan 8 Güney Koreli turistten 4’ü olay yerinde hayatını kaybetti. 3’ü ağır 4 turist ile hafif yaralanan otomobil sürüsü Erdem Ergün hastaneye kaldırıldı. 
Karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Jandarma, polis ve savcılık incelemesinin ardından cenazeler Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil ve minibüs ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83