Hastane ve AVM’lerin mescit hırsızı yakalandı

Antalya’da hastane ve alışveriş merkezlerinin mescitlerinde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızın askıdaki ceketleri kendi ceketleri gibi sürekli giyip çıkarıp değiştirmesi kameralara yansıdı.

Hastane ve AVM’lerin mescit hırsızı yakalandı
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son 1 ay içinde kent merkezindeki Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve bir alışveriş merkezindeki mescitlerinden hırsızlık olaylarının gerçekleşmesi üzerine geniş çaplı inceleme başlattı. Mescitlerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızın cemaat gibi mescide girip, askıda olan ceketlerin ya ceplerinden bir şeyler aldığını ya da üzerindeki ceketle, asılı ceketi değiştirdiğini belirledi. 

Belirlenen eşkal üzerinden çalışmalarını sürdüren ekipler, şüpheli B.R.İ'yi bir işyerinden çaldığı 15 kilogram tütün ve tartı aletiyle Yeşildere Mahallesi'nde yakaladı. 1 ay içinde 14’ü mescit diğerleri işyerleri olmak üzere 21 yerden hırsızlık yaptığı belirlenen 38 yaşındaki B.R.İ.'nin AÜ Hastanesinde mescitteki bir ceketin cebinde bulduğu kontak anahtarıyla çaldığı otomobille Yeşildere Mahallesi’ne kadar gittiği tespit edildi.
7 suçtan kaydı bulunan B.R.i’nin kalacak yeri olmadığı ve Zeytinköy bölgesinde harabe evlerde yaşadığı öğrenildi. Şahsın kaldığı yerde yapılan aramada, çok sayıda çanta, kimlik ve cüzdan bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83