İntiharın perde arkasında neler var?

Dün Alanya'da intihar eden Hakan Şahin'in intihar sebebi ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

İntiharın perde arkasında neler var?
Dün Alanya'da korkunç bir olay yaşanmış, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya hizmet biriminde çalışan Hakan Şahin (43), iş arkadaşlarının bulunduğu WhatsApp grubuna, kafasına dayadığı silahla çekilmiş fotoğrafını göndermiş ve bir not yazarak intihar etmişti. Aracının içinde kendi kafasına tabanca ile ateş eden Şahin, hayatını olay yerinde kaybetmişti. 

SORUMLULUĞU 3 KİŞİYE YÜKLEMİŞTİ

Olayın perde arkası ile ilgili gerçekler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Hakan Şahin intihar etmeden önce bıraktığı notta intiharın sorumluluğunu 3 kişiye yüklemişti. Şahin notunda, "Artık yolun sonuna geldik. Bunun sorumlusu S. Y., S. A. ve A. Y.. Bu yerde arkası olan kullandı, kullansın bakalım. Son olarak kimse cenazeme gelmesin. Allah seni bildiği gibi yapsın S. hanım" ifadelerini kullanmıştı.

FAZLA GECE NÖBETİ İDDİASI

Polis notta adı geçen 3 kişinin sorgularına başvurmuştu. Bugün ise Şahin'in yakınları ve arkadaşları tarafından şok bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Şahin'e çok fazla gece nöbeti yazılıyordu. Çalışma şartlarında adaletsizlik yapıldığını düşünen ve gece nöbetleri dolayısıyla psikolojisi bozulan Şahin'in bu sebepten intihar ettiği iddia edildi. 

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83