İranlı oyuncu Alanya'da uyuşturucudan tutuklandı!

Alanya’da jandarma ve polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda bir miktar satışa hazır uyuşturucu ele geçirilirken olayla ilgili İran uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

İranlı oyuncu Alanya'da uyuşturucudan tutuklandı!

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir otel odasında yüklü miktarda uyuşturucu olduğu bilgisine ulaştı. Tespit üzerine harekete geçen jandarma ve polis ekipleri belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında toplam 152 gram reçine halinde esrar, uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi, uyuşturucu içiminde kullanılan çok sayıda aparat ele geçirilirken olayla ilgili İran vatandaşı Ali İ. Ve Amelek E. isimli şüpheliler göz altına alındı.

Haklarında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan işlem yapılan Amelek E. serbest bırakılırken Ali İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 

İRAN'IN TANINMIŞ SİNEMA SANATÇISI TUTUKLANDI

Alanya'da yerleşik olarak yaşayan 38 yaşındaki İran vatandaşı Ali İ.’nin ülkesinde sinema oyuncusu olduğu öğrenildi. 

banner111

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83