Kadınlar, Alanya'yı sarsan o davaya müdahil oluyor

Karısını kuşun yağmuruna tutan Hasan Yılmaz davasına Alanya Barosu Kadın Hakları Kurulu avukatları gönüllü müdahil olacak

Kadınlar,  Alanya'yı sarsan o davaya müdahil oluyor

 Alanya'nın Yayla Yolu Caddesi'nde ayrılmak isteyen karısı iki çocuk annesi Zehra Yılmaz'ın çalıştığı eczaneye gelerek sokak ortasında öldüren ve intihara teşebbüs eden Hasan Yılmaz, 11 Ekim Perşembe günü saat 09.15 de Alanya Adliyesi'nde ilk kez mahkemeye çıkarılacak.

banner111
Alanya Barosu Kadın Hakları Kurulu avukatlarının gönüllü müdahil olacağı davayı Türkiye Kadın Hakları Derneği Alanya Şubesi de takip edecek.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Korkunç olay, Şekerhane Mahallesi, Yaylayolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Tekel büfesi işletmeciliği ve tütün ticareti yaptığı bildirilen Konya nüfusuna kayıtlı Hasan Yılmaz (47) adlı şahıs, boşanma davası açan eşi Zehra Yılmaz 'ın (37) çalıştığı eczaneye giderek konuşmak istedi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, hakkında mahkemece alınmış 'Uzaklaştırma kararı' bulunan Hasan Yılmaz ile konuşmak istemeyen Zehra Yılmaz, şahıstan gitmesini istedi. Zehra Yılmaz ile tartışan şahıs, tabancasını çekerek kurşun yağdırdı. Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, Hasan Yılmaz ise olay yerinden 20 metre uzaklaşarak aynı silahla başına ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hasan Yılmaz'la ikinci evliliğini yaptığı ve ilk eşinden iki çocuğunun bulunduğu öğrenilen talihsiz anne Zehra Yılmaz vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde can verirken, Hasan Yılmaz ise kaldırıldığı hastanede tedaviye alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83