Kafasına ıslak havlu sarıp elektrik vererek intihar etti

Antalya’da yalnız yaşayan bir kişi kafasına ıslak havlu sardıktan sonra vücuduna bağladığı kablolarla elektrik verip intihar etti.

Kafasına ıslak havlu sarıp elektrik vererek intihar etti

 Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi Altınova Mahallesi 3 no'lu Sokak üzerindeki iki katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir Ali Çamlıdağ’a ait evde kiracı olarak ikamet eden D.D (33) dün akşam saatlerinde evden taşınacağını ev sahibine bildirdi. Sabah saatlerinde eve gelen ev sahibi Çamlıdağ, kiracı D.D’ye ulaşamadı. Açık pencereden D.D’nin hareketsiz bir şekilde yattığını gören ev sahibi Çamlıdağ durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri içeri girdiklerinde D.D’nin kafasına ıslak havlu sardıktan sonra vücuduna bağladığı kablolarla elektrik verdiğini belirledi.

banner111
D.D’nin ölümüyle ilgili ev sahibi Çamlıdağ, herhangi bir sorunun olmadığını dün başka bir yerde yeni bir işe girdiğini ve bu nedenle evden taşınacağını söylediği öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, D.D’nin cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83