Kahraman anne 3 çocuğunu yanmaktan kurtardı

Bir dairede çıkan yangında anne, beşikteki bebeği ve iki çocuğunu son anda yanmaktan kurtardı.

Kahraman anne 3 çocuğunu yanmaktan kurtardı
Yangın saat 15.00 sırasında Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki 3 katlı apartmanın birinci katındaki dairede çıktı. Edinilen bilgiye göre, Hazal Gülşen (35) mutfakta bulunduğu esnada biranda salondan dumanların yükseldiğini gördü. Hemen yanan koltukların üzerine kovayla su döken Gülşen, yangının sönmemesi üzerine itfaiyeyi aradı. Bu sırada alevlerin daha da yükselmesi üzerine genç anne beşikte uyuyan 7 aylık Hatice Ecrin, 3.5 yaşındaki Muhammed Ali, 4.5 yaşındaki Halil İbrahim’i kucağına alarak bahçeye indirdi. Bina sakinleri de içeriyi saran dumanlar nedeniyle dışarı çıktı. 
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale etti. Büyük korku yaşayan Hazal Gülşen’i ise komşuları ve 112 sağlık ekipleri sakinleştirdi. Komşuları ve bebeği Hatice Ecrin’e sarılarak gözyaşı döken Hazal Gülşen'in evi kullanılamaz hale geldi. Yangında minik Ecrin’in beşiği ve yürüteci de zarar gördü. İtfaiye yangının çıkış nedenini ise araştırıyor.

"Bebeğim beşikteydi"

Ev hanımı Hazal Gülşen, apartman toplantısının ardından çıktığı evinde 5-10 dakika içinde salondan dumanların yükselmeye başladığını belirterek, "Bir anda dumanlar yükseldi, koltuklar yanıyordu. Bebeğim beşiğinde yatıyordu. Çocuklar ağlıyordu. İki kova su döktüm. Panik oldum çocuklarımı nasıl dışarı çıkardığımı bilmiyorum. Çocuklarımın canını güçlükle kurtardım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83