Kaymakamdan sürpriz akşam ziyareti

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, farklı güzergahlarda oluşturulan arama ve kontrol noktalarını denetledi. Kaymakam Tanrıseven, görev başında polislere teşekkür ederek, moral verdi.

Kaymakamdan sürpriz akşam ziyareti

 Alanya'nın girişinde bulunan Dinek Kavşağı’nda oluşturulan kontrol noktasına İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ile birlikte giden Kaymakam Tanrıseven, yetkililerden bilgi aldı. Güvenlik, trafik ve önleyici hizmetlerde görevli polis memurlarının kontrol çalışmalarını bir süre izleyen Kaymakam Tanrıseven, vatandaşlarla da uygulama hakkında sohbet etti. 

banner111
Dinek Kavşağının Alanya'nın vazgeçilmez bir geçiş noktası konumunda olduğunu kaydeden Kaymakam Tanrıseven, kontrol noktasının güvenlik açısından taşıdığı öneme işaret ederek, yapılan tüm çalışmaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik olduğunu ifade etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN "AMACIMIZ HUZUR VE GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK"

Kent giriş noktalarında 24 saat esasına göre ekiplerin görev yaptığını hatırlatan Kaymakam Tanrıseven, denetimlerin asayiş, güvenlik ve trafik açısından yapıldığını dile getirerek, “Ekiplerimiz yaptıkları kontrollerde dikkatli bir şekilde uyarılarını yapıyorlar. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik suç ve davranışları engellemek ve hiçbir kazaya mahal vermemektir. İlgili ekiplerimiz bu konuda titizlikle çalışmalarını yürütüyor” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN POLİSE TEŞEKKÜR

Görevi başındaki polis memurlarına teşekkür eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Gecenin bu saatinde sizler görevinizin başındasınız. Vatandaşımızın huzur ve güveni için polisimiz gece-gündüz demeden fedakarca görev yapıyor. Sizlerin buradaki görevi, kentimizin daha güvenli olması ve vatandaşlarımızın rahat etmesi içindir. Kahraman polisimize teşekkür ediyorum" dedi. 

TANRISEVEN SÜRÜCÜLERE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLEDİ

Kaymakam Tanrıseven yol denetimleri sırasında durdurulan araç sürücüleri ve yolcular ile sohbet edip hayırlı yolculuklar diledi. Denetim sırasında vatandaşların da polis ekiplerine destek verdiği görüldü.


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 08:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83