Kazada ölen kızın anne ve babası gözyaşlarına boğuldu

Antalya’da trafik kazasında hayatını kaybeden hukuk fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Mine Ersoy’un cenazesi anne ve babasının gözyaşları arasında alındı.

Kazada ölen kızın anne ve babası gözyaşlarına boğuldu

Kaza, sabaha karşı Döşemealtı ilçesi Antgaz yakınlarında meydana geldi. Kent merkezinden Döşemealtı ilçesine seyir halinde olan R.Y.’nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarındaki ağaca çarparak takla attı. Korkunç kazada, Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Mine Ersoy (21) camdan fırladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan ekipler, Mine’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü R.Y. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Mine Ersoy’un cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Adli Tıp Kurumu morgundan yapılan otopsinin ardından Mine Ersoy’un cenazesi ailesi ve yakınları tarafından alındı. Uzun süre gözyaşı döken anne Şeyma ve baba Mehmet Ersoy, yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Cenazenin Burdur’un Bucak ilçesindeki Susuz Köyü Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83