Kömür Ocağı göçtü 2 işçi mahsur kaldı

Bir kömür ocağında göçük meydana geldi. Göçük altına kalan 2 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kömür Ocağı göçtü 2 işçi mahsur kaldı
Edinilen bilgiye göre, Kemer İlçesi Ovacık Mahallesi sınırları içinde bulunan bir kömür ocağında göçük meydana geldi. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken göçük altına kalan 2 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki inceleme devam ediyor.

İçerde bulunan 5 işçiden 3'ü i kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Halen içerde iki işçinin bulunduğu ve gaz sebebiyle içeri girilemediği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Ovacık Mahallesi sınırları içinde bulunan bir kömür ocağında gaz sıkışması sebebiyle küçük çapta patlama yaşandı. İçerde bulunan ve gazdan etkilenen 3 işçi hafif yaralı çıkartılırken, halen içerde Esen Çavuş ile Levent Korkmaz isminde iki işçinin bulunduğu, itfaiye ve AFAD ekiplerinin kurtarma çalışmasına devam ettiği bildirildi.
Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad, içerdeki 5 işçiden gazdan etkilenen 3'ünün çıkartıldığını, 2 işçinin ise kurtarılma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İşçilerin çıkartılabilmesi için gazın tahliye edilmesine çalışıldığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83