Motosiklet bir can daha aldı!

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen motosiklet kazasında Kazım Taşer isimli genç hayatını kaybetti.

Motosiklet bir can daha aldı!
Komşu ilçemiz Gazipaşa'da dün bir kaza gerçekleşti. D-400 karayolu üzerinde 17.30 sıralarında meydana gelen kazada bir otomobil ile motosiklet çarpıştı. Motosikleti ile seyir halinde olan 28 yaşındaki Kazım Taşer, M.K'nın kullandığı otomobile çarptı. Kavşakta gerçkleşen kaza neticesinde Taşer, motosikleti ile birlikte yolda sürüklendi. 

ALANYA'YA SEVK EDİLDİ

Vatndaşarın ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri Taşer'i ilk olarak Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Taşer, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Alanya'da yapıla tüm müdehalelere rağmen genç isim kurtartılamarak hayata gözlerini yumdu. 

SEVENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hastane önüne Gazipaşa ve Alanya'da Kazım Taşer'in yakınları geldi. Yakınları ölüm haberi ile büyük bir şok yaşadılar ve gözyaşlarına boğuldular. Taşer'in cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edilidi. 

ALANYA'DA ÇALIŞIYORDU

Gazipaşalı olan Kazım Taşer Alanya'da bir çok otele gelerek yazları çalışıyordu. En son Clup May Garden'da çalıştığı öğrenilen Taşer'in ölüm haberi Alanya'da tanıdıkları ve sevenleri tarafından da büyük üzüntü ile karşılandı.  

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83