Müge Anlı Taner Savut’u arıyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık deprem Hatay’da büyük yıkıma neden oldu. Asrın felaketi öncesi yerle bir olan Rönesans Rezidans’ta yaşayan Hatayspor Sportif Direktörü ve eski Alanyaspor’lu Taner Savut’un da akıbetine dair henüz net bir bilgi yok.

Müge Anlı Taner Savut’u arıyor

Fenerbahçe eski kalecisi Fevzi Layiç deprem sonrası tekrar ATV ekranlarına geri dönen Müge Anlı canlı yayınına telefonla bağlanıp eski Alanyaspor’lu Taner Savut’un kaybına dair açıklamalarda bulundu. Kayıp açıklaması sonrası vatandaşlar arama motorlarından; Taner Savut kimdir? Taner Savut öldü mü? Fevzi Layiç kimdir? sorularını arattılar.

banner111

Fenerbahçe eski kalecisi Fevzi Layiç ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı yayında telefona bağlanarak kayıp ihbarında bulundu. Araştırmacı gazeteci Anlı ise programında Savut’un fotoğraflarını yayınlayıp bulunabilmesi için ön ayak oldu.

Taner Savut Kimdir ?

10 Ağustos 1974 İzmir doğumlu Taner Savut futbola 12 yaşında İzmirspor’un altyapısında başladı. Yine İzmirspor’da profesyonel olan Taner Savut daha sonra sırasıyla; Fenerbahçe, Göztepe, Siirt Jetpa Spor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynayıp, yaklaşık 500 resmi maça çıkan Taner Savut aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Sportif Direktörlük görevi yaptı. Toplamda 7 sezon olmak üzere, 5 sezon Alanyaspor, 2 sezon Manisa Futbol Kulübü’nde Sportif Direktörlük görevi yürüttü. Taner Savut UEFA – B Antrenörlük Lisansı’na ve Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Direktörlük belgesine sahiptir. Taner Savut, Hatayspor’da sportif direktörlük görevini sürdürmektedir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83