Müge Anlı’dan Alanya halkına çağrı

Alanya’da 11 günden bu yana kendisinden haber alınamayan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun bulunamaması akıllara cinayet şüphesini getirdi. Alanya halkına seslenen Müge Anlı ve anne Döne Ataoğlu, “Herkes bağına, bahçesine baksın” çağrısında bulundular.

Müge Anlı’dan Alanya halkına çağrı

Alanya’da 5 Haziran’dan bu yana kendisinden haber alınamayan 34 yaşındaki emlakçı Ahmet Ataoğlu’nu bulmak için ailesi arayışını sürdürüyor. Ataoğlu’nun Alanya’da bulamayan ailesi son olarak önceki gün Müge Anlı’ya başvurdu. Ataoğlu’nun kaybolmadan bir gün önce bir arkadaşı ile kavga ettiği ve öldürülmekle tehdit edildiği öne sürüldü.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Önceki gün Küçükhasbahçe Mahallesi’ne gelen Anlı’nın ekibi de çekim yaptığı sırada maskeli ve şapkalı bir şahıs Ataoğlu’na ait motosikleti yakındaki bir alana bırakıp kayıplara karışmıştı. Anlı’nın yayını sonrasında çalışmalarını derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili olarak M.G., S.M., Ç.S., T.J. ile İ.D. isimli kadını gözaltına almıştı. İ.D. Asayiş Büro Amirliği’ne girerken, “Benim olan benimdir, o kadar” ifadelerini kullandı.

ANNEDEN “ORTAYA ÇIK” ÇAĞRISI!

Ataoğlu’nun kardeşi Yasemin Ataoğlu, İ.D’nin her şeyi bildiğini söylerken, anne Döne Ataoğlu ise, Müge Anlı’nın programında oğluna seslenerek, “Ahmet, Müge ablanı seviyorsan, ortaya çık” diye çağrıda bulundu.

ATAOĞLU’NUN EŞYALARI İ.D’NİN EVİNDE BULUNDU

Arama çalışmaları sürerken Ahmet Atoğlu’nun eşyaları İ.D’nin evinde bulundu. İ.D’nin evinde ayrıca çok sayıda kadın çantaları, tüfek, kullanılmayan SIM kartlar ile fotoğraf makineleri bulundu.

banner111

“BİZİ ÇAKALLARLA MUHATAP ETME”

Ataoğlu’nun kardeşi Hüseyin Ataoğlu da, “Ahmet saklanıyorsan çık. Bizi çakallarla muhatap etme. Bu işte tutarsızlık var. Aklımızla oynuyorlar. Ahmet yasaklı maddenin etkisiyle daha önce duran araca çarptı. Kafatası 12 santim açıldı. Son 2 yıl içinde madde kullanıp muhatap olmadığımız kimse kalmadı. Sesini duyalım, gelmezse gelmesin” dedi.

“BİZİ FARKLI YÖNLENDİRİYORDU”

Anlı’nın ekibi seyir terasında ve burada bulunan bir kulübede yayın yaptığı sırada bölgede açıklamalarda bulunan Yasemin Ataoğlu da, “İ.D. bizi farklı yönlendiriyordu. Ondan şüpheleniyordum. Kardeşim geceden beri ormanın içinde” diye konuştu.

MÜGE ANLI ALANYA HALKINA SESLENDİ

Müge Anlı da cinayet şüphesiyle Alanya’da yaşayan vatandaşlara seslenerek, “Herkes bağına, bahçesine baksın” çağrısında bulundu. Anne Döne Ataoğlu da, “Ölü veya diri, herkes bahçesine baksın. Sağ olduğunu duyayım yeter” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83