NE KÖTÜ KADERİN VARMIŞ UMUT!

Antalya'da geçirdiği trafik kazasının ardından tüm vücudu felç olan ve gerçek kimliği belirlenemediği için kamuoyunda 'Umut' olarak bilinen genç, tedavi gördüğü tıp merkezinden eve dönüş yolunda kaza geçirdi. Vücudunda darbeye bağlı ezikler oluşan Umut'un tedbir amaçlı beyin filminin çekileceği bildirildi

NE KÖTÜ KADERİN VARMIŞ UMUT!
Antalya Özel Fizikalya Tıp Merkezi'nde 15 gün önce tedavisine başlanan Umut, tedavisi sonunda merkezin servis minibüsüyle evine doğru yola çıktı. İsmail Cem Caddesi'inde seyir halindeyken bir otomobilin çarpmasıyla minibüs içinde savrulan Umut, aynı araçta bulunanlar tarafından olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Vücudunda darbeye bağlı ezikler teşhis edilen Umut'un daha önce geçirdiği kaza nedeniyle tedbir amaçlı beyin filminin çekileceğini söyleyen yetkililer, endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi.
Aksu İlçesi'nde 7 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından uzun süre Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda kalan ve gerçek kimliği belirlenemediği için 'Umut' adı verilen genç, Gülsüm Kabadayı tarafından koruyucu annelik statüsüyle bakıma alındı. 
Rusya vatandaşı olduğu sanılan Umut'un yeniden yürümesi için çaba gösteren Gülsüm Kabadayı'nın çağrılarına, 2013 yılında Samsun'daki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Romatem cevap verdi. Samsun'daki merkezde 8 ay tedavi gören Umut bebek Antalya'ya getirildi. Umut halen Fizikalya Fizik Tedavi Merkezi'nde tedavi görüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83